Arii de interes

Am uitat parola
Voteaza
 Newsletter
Exclusiv
Ziua pacalelilor
07 februarie 2017

Cu ocazia Zilei Internationala a Pacalelilor sarbatorita in data de 1 aprilie, Asociatia Euro House Bustuchin in colaborare cu Scoala Generala Poiana Seciuri Si GSI Bustuchin au organizat in data de 31.03.2011 o actiune numita ZIUA PACALELILOR, actiune ce s-a desfasurat in sala de sport a comunei Bustuchin, situate in central localitatii.

La aceasta activitate au luat parte 40 de tineri cu varstele cuprinse intre 12 si 21 de ani.

Activitatea a avut mai multe obiective, printer care: socializarea intre tineri, invatarea intercultural, cresterea gradului de constientizare in randul tinerilor in ceea ce priveste implicarea lor in actiunile comunitatii.

Actiunea a inceput cu o scurta prezentare a organizatiei si a volunatriatului, dupa care a urmat un meci de fotbal intre cele doua scoli participante la aceasta activitate.

A  urmat apoi o serie de jocuri de socializare sub forma de concurs, dar in acelasi timp legate de semnificatia zilei de 1 aprilie, in sensul ca pe langa distractie, tinerii au avut parte si de mici pacaleli.

Aceast activitate a fost deasemenea un bun prilej pentru voluntarii din Bustuchin sa culeaga informatii referitoare la preferintele tinerilor in domeniul activitatilor extra curriculare.

Activitatea s-a incheiat cu un alt meci de fotbal intre cele doua scoli, Scoala Generala Poiana Seciuri si GSI Bustuchin.

  trimis de Mahaley, la data de 07 Feb 2017 07:02
Awesome you should think of sonhetimg like that http://udrunumbefr.com [url=http://xlmyarbzdmv.com]xlmyarbzdmv[/url] [link=http://xzhebh.com]xzhebh[/link]
  trimis de Jennabel, la data de 03 Feb 2017 18:02
This was so helpful and easy! Do you have any aricltes on rehab? http://tebodyluxuh.com [url=http://mpwgelmkjk.com]mpwgelmkjk[/url] [link=http://sncdislrs.com]sncdislrs[/link]
  trimis de Janess, la data de 01 Feb 2017 12:02
Kick the tires and light the fires, problem oflifialcy solved!
  trimis de Alla, la data de 30 Jan 2017 09:01
Geweldig artikel! Brengt de hersens wel op gang hiero. De irritatie van teveel dingen die om aandacht vragen, blijft, maar ik ga hier toch nog ‘s rustig aan de binnenkant van mijn ogen over nadenken. Dank voor het aannlisgeren!